Licht industriële belasting.

Klasse L15/A15 tot 1500kg. Licht verkeer bijv voetgangers en fietsers, geen palletwagens of vorkheftrucks.


maasrooster k

MAAS GOOTROOSTER 

De maas gootroosters zien eruit als een honingraat met gaten van 20 x 20 mm. Transportkarren met wielen met een diameter van 80 mm kunnen probleemloos over dit rooster vervoerd worden. Maas gootroosters bestaan uit 25 mm brede en 1,2 mm dikke staal strippen die als kammen in elkaar grijpen, omgeven en versterkt door een rand van 25 x 5 mm breed en 1,5 mm dik. - Deze maas gootroosters zijn aan beide zijden en op alle kruispunten argon arc gelast. Doordat het volledig gelast is blijft het, indien onder passende omstandigheden gebruikt, jarenlang zonder door te buigen of om te krullen als nieuw.

 

 

 

 

 


maasroostersmal k

MAAS-FIJN GOOTROOSTER 

Fijne maas gootroosters hebben een honingraat met gaten van 10 X 20 mm. Dankzij de kleine gaten van 10 mm kan zelfs een transportkar met het kleinste wiel er probleemloos overheen 

Fijne maas gootroosters bestaan uit 25 mm brede en 1,2 mm dikke staalstrippen die als kammen in elkaar grijpen omgeven door een 25 mm brede en 1,5 mm dikke rand.

De fijne maas gootroosters zijn aan beide zijden en op alle kruispunten argon arc gelast. Doordat het volledig gelast is blijft het, indien onder passende omstandigheden gebruikt, jarenlang zonder door te buigen of om te krullen als nieuw.

 

 

 

 


 symetrisch ovaal k

GOOTROOSTER MET SYMMETRISCH OVALE GATEN 

Dit gootrooster is in het oppervlak over de breedte voorzien van naast elkaar gelegen ovale gaten van 35 x 7 mm. Over de lengte is het rooster voorzien van hetzelfde aantal gaten in rijen met onderlinge tussenruimten van 15 mm. - Alle gaten zijn naar beneden toe verzonken.

Op die manier wordt de sterkte vergroot en kan men er zelfs met blote voeten op lopen.

 

 

 

 

 


 asymetrisch ovaal k

GOOTROOSTER MET ASYMMETRISCHE OVALE GATEN

Bij gootroosters met asymmetrische ovale gaten is er sprake van rijen ovale gaten van 40 x 7 mm over de lengte van het oppervlak met onderlinge tussenruimtes van 22 mm. Onderlinge tussenruimte tussen twee rijen van ovale gaten is 15 mm , waarbij de tweede rij verspringt ten opzichte van de eerste rij. 

Alle gaten zijn naar beneden toe verzonken. Op die manier wordt de sterkte vergroot en kan men er zelfs met blote voeten op lopen. 

Om te voorkomen dat men uitglijdt zijn er op de oppervlakten van versterkte gootroosters met asymmetrische ovale gaten naar boven uitstekende ronde hobbels gevormd. 

Volledig uit 2,0 mm dik 18/8 Cr/Ni (AISI 304 kwaliteit) RVS vervaardigd.

 

 


 geperforeerde gootrooster k

GEPERFOREERDE GOOTROOSTER 

Geperforeerde roosters worden meestal gebruikt in ruimten waar de vloeroppervlakte slechts sporadisch nat is. 

De oppervlakte van de gootroosters is geperforeerd met ver uit elkaar staande gaten van 6,5 mm doorsnede.

De geperforeerde gootroosters zijn volledig uit 3,00 mm dik 18/8 Cr/Ni (AISI 304 kwaliteit) RVS vervaardigd.

 

 

 

 

 


 geperforeerd zwaar k

AFDEKPLAAT 

Afdekplaten kunnen gebruikt worden op plaatsen waar de afvoergoten onder apparatuur door gaan, bij deuropeningen en op plaatsen waar de afvoergoot door afdelingen gaat die nooit nat worden. 

Op de oppervlakten van de afdekplaten wordt een patroon aangebracht dat bestaat uit naar boven uitstekende hobbels, om zo uitglijden te voorkomen.

De afdekplaat van 2.0 mm dikte wordt volledig uit 18/8 Cr/Ni (AISI 304 kwaliteit) RVS vervaardigd.

RVS Producten