Zwaar industrieel belastbaar.
Horizontale uitloop.

Fabriekshallen, werkplaatsen, productieruimtes, vleesverwerking, visverwerking, bakkerijen, brouwerijen

Klasse B125. Zwaar belastbaar tot 12500kg.
Klasse C250. Zwaar belastbaar tot 25000kg. 
Klasse D400. Zwaar belastbaar tot 40000kg.
Klasse E600. Zwaar belastbaar tot 60000kg.

De lamellen van de maasroosters worden zowel van boven als van onderen gelast zodat kantelen van de lamellen wordt uitgesloten.

 

maasroosterversterkt k

VERSTERKTE MAASROOSTER 

De versterkte maasroosters zien eruit als een honingraat met gaten van 20 x 20 mm. 

Versterkte maasroosters bestaan uit 25 mm brede en 1,2 mm dikke staal strippen die als kammen in elkaar grijpen, omgeven en versterkt door een rand van 25 x 5 mm. 

De versterkte maasroosters zijn aan beide zijden en op alle kruispunten argon arc gelast. Doordat het volledig gelast is blijft het, indien onder passende omstandigheden gebruikt, jarenlang zonder door te buigen of om te krullen als nieuw.

Versterkte maasroosters zijn volledig uit 18/8 Cr/Ni (AISI 304 kwaliteit) RVS vervaardigd.

 

 

 


 maasroostersmal k

MAAS-FIJN GOOTROOSTER 

Fijne maas gootroosters hebben een honingraat met gaten van 10 X 20 mm. Dankzij de kleine gaten van 10 mm kan zelfs een transportkar met het kleinste wiel er probleemloos overheen 

Fijne maas gootroosters bestaan uit 25 mm brede en 1,2 mm dikke staalstrippen die als kammen in elkaar grijpen omgeven door een 25 mm brede en 1,5 mm dikke rand. 

De fijne maas gootroosters zijn aan beide zijden en op alle kruispunten argon arc gelast.

Doordat het volledig gelast is blijft het, indien onder passende omstandigheden gebruikt, jarenlang zonder door te buigen of om te krullen als nieuw.

 

 

 


symetrisch ovaal versterkt kGOOTROOSTER MET SYMMETRISCH OVALE GATEN 

Deze versterkte roosters zijn in het oppervlak over de breedte voorzien van naast elkaar gelegen ovale gaten van 35 x 7 mm. Over de lengte is het rooster voorzien van hetzelfde aantal gaten in rijen met onderlinge tussenruimten van 15 mm. 

Alle gaten zijn naar beneden toe verzonken. Op die manier wordt de sterkte vergroot en kan men er zelfs met blote voeten op lopen.

Volledig uit 18/8 Cr/Ni (AISI 304 kwaliteit) RVS vervaardigd

 

 

 

 

 


ovaal versterkt k

VERSTERKTE INOX ROOSTERS MET SYMMETRISCHE OVALE GATEN 

Bij versterkte roosters met asymmetrische ovale gaten is er sprake van rijen ovale gaten van 40 x 7 mm over de lengte van het oppervlak met onderlinge tussenruimtes van 22 mm. Onderlinge tussenruimte tussen twee rijen van ovale gaten is 15 mm , waarbij de tweede rij verspringt ten opzichte van de eerste rij. 

Alle gaten zijn naar beneden toe verzonken. Op die manier wordt de sterkte vergroot en kan men er zelfs met blote voeten op lopen. 

Om te voorkomen dat men uitglijdt zijn er op de oppervlakten van versterkte gootroosters met asymmetrische ovale gaten naar boven uitstekende ronde hobbels gevormd.

Volledig uit 18/8 Cr/Ni (AISI 304 kwaliteit) RVS

 

 


 


spijlenrooster u profiel kVERSTERKTE INOX SPIJLENROOSTERS MET U-PROFIEL 

INOX spijlenroosters bestaan uit een frame waarbinnen zich U-staalstrippen parallel aan elkaar bevinden over de gehele breedte van het frame met een tussenruimte van 20 mm. 

Nadat de spijlenroosters aan beide zijden op alle snijpunten met argon arc gelast zijn, worden zij chemisch gereinigd (passivatie).

 

 

 

 

 

 


 

spijlenrooster kINOX SPIJLENROOSTERS 

RVS spijlenroosters bestaan uit een frame waarbinnen zich staalstrippen parallel aan elkaar bevinden over de gehele breedte van het frame met een tussenruimte van 20 mm. 

Nadat de spijlenroosters aan beide zijden op alle snijpunten met argon arc gelast zijn, worden zij chemisch gereinigd (passivatie).

Volledig uit 25 x 5 mm 18/8 Cr/Ni (AISI 304 kwaliteit) RVS vervaardigd

 

 

 

 

 


 

geperforeerd zwaar kGEPERFOREERDE INOX ROOSTERS - VERSTERKT 

Geperforeerde INOX roosters worden zo vervaardigd dat er continue over de lengte van het rooster en aan beide zijden van het rooster over de goot een ruimte van 15 mm breed over blijft.

Via deze ruimtes wordt het water op de ondergrond naar de goot geleid. 

De volledig dichte plaat is 5,00 mm dik en onderverdeeld met staal strippen van 20 x 5 mm die deze plaat dragen en deze van onderen over de breedte versterken.

Volledig uit 18/8 Cr/Ni (AISI 304 kwaliteit) RVS vervaardig

 

 

 

 


 hermetisch k

INOX AFDEKPLAAT - VERSTERKT 

INOX Afdekplaten kunnen gebruikt worden op plaatsen waar de afvoergoten onder apparatuur door gaan, bij deuropeningen en op plaatsen waar de afvoergoot door afdelingen gaat die nooit nat worden. 

Op de oppervlakten van de afdekplaten wordt een patroon aangebracht dat bestaat uit naar boven uitstekende hobbels, om zo uitglijden te voorkomen 

De afdekplaat van 2.0 mm dikte wordt over de breedte versterkt met stalen strippen van 20 x 5 mm die ongeveer 150 mm van elkaar liggen.

Volledig uit 18/8 Cr/Ni (AISI 304 kwaliteit) RVS vervaardigd.

RVS Producten