RVS Afvoerputten lichte belasting


Licht industriële belasting.


Klasse L15/A15 tot 1500kg. Licht verkeer bijv voetgangers en fietsers, geen palletwagens of vorkheftrucks.
De lamellen van de maasroosters worden zowel van boven als van onderen gelast zodat kantelen van de lamellen wordt uitgesloten.

RVS Afvoerput AG
RVS Afvoerput YG
RVS Afvoerput DAG
RVS Afvoerput type AG
RVS Afvoerput type YG
RVS afvoerput type DAG
     

 

Wij hebben een compleet programma voor alle afwateringstechnieken. Het Fenicrom programma omvat o.a. RVS afvoergoten, RVS modulaire vloergoten, RVS afvoerputten, RVS sleufgoten, RVS modulaire goten, RVS stankafsluiters, RVS vuilwater- vet- en brandstof  afscheiders, RVS vloerputten, RVS roosters en RVS stootplinten voor zeer scherpe prijzen.

Vooral voor modulaire goten wordt er maatwerk geleverd. Maatwerk is voor elk systeem mogelijk. Zo worden er voor alle specifieke wensen een optimale afwateringssysteem geleverd. Fenicrom heeft een gespecialiseerd team die de plaatsing en installatie van goten en stootplinten voor u kan doen. Wij adviseren u graag voor een goede toepassing van afwatering binnen uw bedrijf, wij komen graag bij u langs om dat met u te bespreken.

Fenicrom, RVS afvoergoten adviseert en helpt u bij alle ontwikkelingsfases met uw industriële afwateringssytemen, van ontwerp tot plaatsing.

 

RVS Producten