INOX Afvoergootopstelling horizontale uitloop

Licht industriële belasting.

Klasse L15/A15 tot 1500kg. Licht verkeer bijv voetgangers en fietsers, geen palletwagens of vorkheftrucks.

"RVS

Gootopstelling uit een stuk passende bij het project om apparaten te plaatsen

Op de plaats waar de afvoergoot wordt toegepast kan toepassing van de standaardproducten gezien het project tot plaatsing van de apparatuur of enig andere reden, niet precies aan de behoefte voldoen. 

In dit geval kan zonder enige afbreuk te doen aan de standaard productiekenmerken een maatwerk afvoergoot worden vervaardigd.

roosters lichtANDERE TYPES ROOSTERS 
Standaard worden maasroosters gebruikt. Maar gewenst kan elk van de roostertypes die gedetailleerd zijn weergegeven in het hoofdstuk "INOX gootroosters" gebruikt worden.

 

 

Cad tekening

 

 
Mogelijkheden en opties   


KWALITEIT: AISI 316, RVS PRODUCTIE
De afvoergoten worden standaard vervaardigd uit RVS materialen van 18/8 Cr/Ni (AISI 304) kwaliteit. Maar indien gewenst kunnen ze helemaal vervaardigd worden uit RVS kwaliteit AISI 316 materiaal.

PRODUCTIE IN SPECIALE MATEN
Hoewel er in het productieprogramma meer dan honderd standaard maten zijn, kan er, indien gewenst, in speciale maten geproduceerd worden.

LENGTE UITLOOP 
De lengte van de standaard uitlopen wordt vermeld in de CAD tekening. Indien vereist kan de lengte van de uitloop worden verlengd tot de gewenste maat.

EXTRA AANSLUITINGEN 
Om de mogelijkheid te scheppen dat het fonteintje of sommige apparaten, die niet veel vuilwater produceren, in de omgeving direct aan de afvoergoot verbonden kunnen worden, kunnen er extra zijaansluitingen gemaakt worden.

PRODUCTIE ZONDER STANKSLOT 
Alle afvoergoten worden standaard met een uitneembaar stankslot geproduceerd. Maar in situaties dat men vanwege de omstandigheden van de ondergrond of om een andere reden het stankslot niet wenst, kunnen de goten zonder stankslot geproduceerd worden.

UITLOPEN AAN EEN ANDERE ZIJDE 
De standaard uitloopzijden worden in de CAD tekening vermeld. Maar desgewenst kan de uitloop aan een andere zijde dan die op de technische tekeningen is aangegeven worden aangebracht. 

VULMATERIAAL VOOR OPPERVLAKTEVERSTERKING 
Om nog makkelijker te kunnen monteren en de belastbaarheid van het bovenste profiel te versterken kan een PVC of RVS vulprofiel worden toegepast.

 

RVS Producten