INOX Afvoergoot type TDKAG


Zwaar industrieel belastbaar.
Horizontale uitloop.

Fabriekshallen, werkplaatsen, productieruimtes, vleesverwerking, visverwerking, bakkerijen, brouwerijen

Klasse B125. Zwaar belastbaar tot 12500kg.
Klasse C250. Zwaar belastbaar tot 25000kg. 
Klasse D400. Zwaar belastbaar tot 40000kg.
Klasse E600. Zwaar belastbaar tot 60000kg.

De lamellen van de maasroosters worden zowel van boven als van onderen gelast zodat kantelen van de lamellen wordt uitgesloten.

RVS Afvoergoot geïsoleerd zwaar belastbaar TDKAG
CAD tekening  300mm, 400mm

roosters zwaar k
ANDERE TYPES ROOSTERS
 
Standaard worden maasroosters gebruikt. Maar gewenst kan elk van de roostertypes die gedetailleerd zijn weergegeven in het hoofdstuk "INOX gootroosters" gebruikt worden.

 

 
 
Mogelijkheden en opties   


KWALITEIT: AISI 316, RVS PRODUCTIE
De afvoergoten worden standaard vervaardigd uit RVS materialen van 18/8 Cr/Ni (AISI 304) kwaliteit. Maar indien gewenst kunnen ze helemaal vervaardigd worden uit RVS kwaliteit AISI 316 materiaal.

PRODUCTIE IN SPECIALE MATEN
Hoewel er in het productieprogramma meer dan honderd standaard maten zijn, kan er, indien gewenst, in speciale maten geproduceerd worden.

LENGTE UITLOOP 
De lengte van de standaard uitlopen wordt vermeld in de CAD tekening. Indien vereist kan de lengte van de uitloop worden verlengd tot de gewenste maat.

EXTRA AANSLUITINGEN 
Om de mogelijkheid te scheppen dat het fonteintje of sommige apparaten, die niet veel vuilwater produceren, in de omgeving direct aan de afvoergoot verbonden kunnen worden, kunnen er extra zijaansluitingen gemaakt worden.

PRODUCTIE ZONDER STANKSLOT 
Alle afvoergoten worden standaard met een uitneembaar stankslot geproduceerd. Maar in situaties dat men vanwege de omstandigheden van de ondergrond of om een andere reden het stankslot niet wenst, kunnen de goten zonder stankslot geproduceerd worden.

UITLOPEN AAN EEN ANDERE ZIJDE 
De standaard uitloopzijden worden in de CAD tekening vermeld. Maar desgewenst kan de uitloop aan een andere zijde dan die op de technische tekeningen is aangegeven worden aangebracht. 

VULMATERIAAL VOOR OPPERVLAKTEVERSTERKING 
Om nog makkelijker te kunnen monteren en de belastbaarheid van het bovenste profiel te versterken kan een PVC of RVS vulprofiel worden toegepast.

 

RVS Producten