INOX Afvoergoot type DOAG

Licht industriële belasting.

Klasse L15/A15 tot 1500kg. Licht verkeer bijv voetgangers en fietsers, geen palletwagens of vorkheftrucks.

 

Geïsoleerde RVS Afvoergoot licht belastbaar DOAG
CAD tekening  230mm, 300mm, 400mm
roosters lichtANDERE TYPES ROOSTERS 
Standaard worden maasroosters gebruikt. Maar gewenst kan elk van de roostertypes die gedetailleerd zijn weergegeven in het hoofdstuk "INOX gootroosters" gebruikt worden.

 

 
 
Mogelijkheden en opties   


KWALITEIT: AISI 316, RVS PRODUCTIE
De afvoergoten worden standaard vervaardigd uit RVS materialen van 18/8 Cr/Ni (AISI 304) kwaliteit. Maar indien gewenst kunnen ze helemaal vervaardigd worden uit RVS kwaliteit AISI 316 materiaal.

PRODUCTIE IN SPECIALE MATEN
Hoewel er in het productieprogramma meer dan honderd standaard maten zijn, kan er, indien gewenst, in speciale maten geproduceerd worden.

LENGTE UITLOOP 
De lengte van de standaard uitlopen wordt vermeld in de CAD tekening. Indien vereist kan de lengte van de uitloop worden verlengd tot de gewenste maat.

EXTRA AANSLUITINGEN 
Om de mogelijkheid te scheppen dat het fonteintje of sommige apparaten, die niet veel vuilwater produceren, in de omgeving direct aan de afvoergoot verbonden kunnen worden, kunnen er extra zijaansluitingen gemaakt worden.

PRODUCTIE ZONDER STANKSLOT 
Alle afvoergoten worden standaard met een uitneembaar stankslot geproduceerd. Maar in situaties dat men vanwege de omstandigheden van de ondergrond of om een andere reden het stankslot niet wenst, kunnen de goten zonder stankslot geproduceerd worden.

UITLOPEN AAN EEN ANDERE ZIJDE 
De standaard uitloopzijden worden in de CAD tekening vermeld. Maar desgewenst kan de uitloop aan een andere zijde dan die op de technische tekeningen is aangegeven worden aangebracht. 

VULMATERIAAL VOOR OPPERVLAKTEVERSTERKING 
Om nog makkelijker te kunnen monteren en de belastbaarheid van het bovenste profiel te versterken kan een PVC of RVS vulprofiel worden toegepast.

 

RVS Producten