INOX Roostergoot modulair. Zwaar industriële serie
END-KAG-KYG
RVS Roostergoot modulair END-YG
Profiel roostergoot
CAD END YG k
         
Gootbreedte 135mm
END 135 k
Gootbreedte 150mm
END 150 k
Gootbreedte 175mm
END 175 k
Gootbreedte 200mm
END 200 k
Gootbreedte 250mm
END 250 k
         

 

Roosters

 

Putten

 

Zeeftypes

 

STANDAARD KENMERKEN VAN RVS ROOSTERGOTEN
- De ononderbroken - continue vuilwater afvoersystemen kunnen aan elkaar verbonden worden door middel van flenzen voorzien van pakkingen. Hiermee kan het waterdichte afvoersysteem op gewenste lengte gemaakt worden.
 
Type 1 : roostergoot met goot breedte 135 mm, rooster breedte 99 mm
Type 2 : roostergoot met goot breedte 150 mm, rooster breedte 114 mm 
Type 3 : roostergoot met goot breedte 175 mm, rooster breedte 139 mm 
Type 4 : roostergoot met goot breedte 200 mm, rooster breedte 164 mm 
Type 5 : roostergoot met goot breedte 250 mm, rooster breedte 214 mm 

Bij ononderbroken - continue vuilwater afvoersystemen wordt standaard bij een lengte van maximaal 18000 mm een constante helling van 0,6 % richting de uitloop toegepast. 

Met een roostergoot met een minimale diepte van 50 mm en een maximale diepte van 150 mm, is het mogelijk een ononderbroken - continue vuilwater afvoersystemen te bouwen met maximum lengte van 18000 mm, bij een constante helling van 0,6 % richting de uitloop. 
De ononderbroken - continue vuilwater afvoersystemen kunnen op gewenste maten gemaakt worden, mits deze aan helling, minimum en aan maximum diepte voldoen.

STANDAARD KENMERKEN 
- Door het verminderen van de helling van de afvoergoot is het mogelijk tot een maximum lengte van 70.00 meter een afvalwatersysteem te construeren. 
- Hierbij dienen alle gootelementen van dezelfde diepte te zijn. 
- Door gebruik te maken van meerdere uitloopbakken is het mogelijk een afwateringssysteem van meerdere meters te construeren.
- De afvoergoot is aan beide zijden voorzien van een verankering met een onderlinge afstand van 500 mm. Hiermee kan de afvoergoot bevestigd worden aan een betonnen ondergrond. 
- Aan de afvoergoot zijn standaard in hoogte verstelbare steunen vastgelast om de hoogte en diepte af te stellen 
- De afvoergoot met een plaat dikte van 2,00 mm is voorzien van een flens van 5,00 mm. Deze is voorzien van een pakking en wordt met bout en moer bevestigd. De bout en moer zijn van 18/8 Cr/NI (AISI 304 kwaliteit) vervaardigd. 

OPTIES 
- Op wens kan dit roostergoot systeem van RVS AISI 316 kwaliteit vervaardigd worden. 
- Om het monteren te vereenvoudigen en de belastbaarheid van het bovenste profiel te versterken kan een PVC of RVS vulprofiel worden

 

 

  

 

RVS Producten